Ga naar de inhoud

De historie

Over Rebo

De historie van Rebo OGV begint bij Kemper Schilderwerken. Een gerenommeerd schildersbedrijf uit Amsterdam dat meer dan honderd jaar heeft bestaan. Vanuit Kemper schilderwerken werd in 1997 Rebo Schilderwerken Amsterdam B.V. opgericht dat in 2003 is uitgebreid met een tweede vestiging Rebo Schilderwerken Utrecht B.V.

betrouwbaar familiebedrijf

totaalonderhoud


De Oorsprong

De oorsprong van ons onderhoudsbedrijf vindt zich in traditioneel onderhoudsschilderwerk, waarbij kwaliteit, langdurige samenwerking en ontzorgen hoog in het vaandel staan.

Na jarenlange samenwerking en vertrouwen van opdrachtgevers, zijn onze werkzaamheden uitgegroeid naar totaalaanbieder in onderhoud. Hierbij kunt u denken aan de totale aanpak van uw vastgoed met één aanspreekpunt. Met die gedachte dat we altijd werken vanuit het uitvoeren van meerjarig onderhoud.

Erkend leerbedrijf

Wij zijn bovendien een erkend leerbedrijf en al onze medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. Met vele jaren ervaring weten wij als geen ander hoe wij uw onroerend goed duurzaam verbeteren en in stand houden.

Hoge mate vakmanschap

Rebo OGV is een specialist in klein- en groot onderhoud. Onze klanten waarderen onze openheid, eerlijkheid en hoge mate van vakmanschap.

Betrokken en persoonlijk

Onze mensen zijn behalve goed in hun werk enorm betrokken bij uw project, het contact is persoonlijk en toegankelijk.

Wijsheid Oude Kemper

Onze drijfveer: ‘Met goed onderhoud geef je iets met een verleden weer een toekomst’

Rebo College

We vinden het belangrijk dat iedere medewerker zich blijft ontwikkelen. Het Rebo College biedt allerlei mogelijkheden voor ons personeel. Zo dagen we elkaar steeds uit om verder te groeien binnen ons vak.

Extra informatie

Onze diensten

Van groot tot klein onderhoud. Van renovatie tot decoratie. Specialistische coatings. Bouwkundige werkzaamheden of verduurzaming en energetische maatregelen. Waar kunnen we u mee van dienst zijn?

Overzicht diensten

Nieuws uit onze branche

houtrot aan pand Lucasbolwerk Utrecht

Categorie: Diensten

Kozijnen herstellen of vervangen?

zoutuitslag in bakstenen muur- VVE Mayflower- Lelystad

Categorie: Diensten

Heeft u last van zoutuitslag op uw pand of woning?

Woning-Schalkwijk-isoleren

Categorie: Actueel

Schilderen bij hoge temperaturen

witte-dakcoating-aanbrengen-Nieuwegein-REBO-OGV

Categorie: Diensten

Nieuwe dienst: Rebo OGV schildert uw dak duurzaam!