Ga naar de inhoud

Houtrot-herstel

Houtrot-herstel

Ons team is gespecialiseerd in het uitvoeren van houtrotreparaties en deelvervangingen. Duurzaam, geen half werk, gericht op toekomstbestendig zijn.

Meestal ontstaat houtrot door achterstallig of onvoldoende onderhoud of nalatig schilderwerk. Voorkomen is beter dan genezen. U kunt houtrot voorkomen en veel geld besparen door tijdig en vakkundig onderhoud van het schilderwerk. Wanneer herstel nodig is, kan dit ook duurzaam. Vaak is een groot deel van het kozijn nog wel in goede staat en is deelvervanging of houtrot reparatie een uitstekende oplossing. Een mooie besparing en goed tegen verspilling van natuurlijk bouwmateriaal. We houden er altijd rekening mee dat we bij u te gast zijn, werken netjes en veroorzaken zo min mogelijk overlast.

Schimmel 

Hout in combinatie met vocht zorgt voor schimmels. Dit kan ongemerkt leiden tot houtrot. Aan de buitenkant is dit niet altijd te zien.

Vervangen of repareren?

We vervangen of repareren. Na het schilderen heeft u weer een mooi strak kozijn dat weer voor jaren beschermd is.

Vakkundig hersteld

Het voorkomen en behandelen van houtrot is een vak. Onze specialisten voeren het houtrot herstel en de deelvervangingen op een professionele wijze uit.

Gelijk aan de slag? Neem contact op met onze adviseur Adri van Alem.

Stuur e-mail